Kesätyöpaikat

 Ruukin YPt

Kesätyöhaku on alkanut

Ruukin kesätyöhaku 2014 on alkanut. Työllistämme ensi kesänäkin noin 800 kesätyöntekijää eri toimipaikoillamme Suomessa. Jätä hakemuksesi avaamalla sinua kiinnostava kesätyöpaikkailmoitus Avoimet kesätyöpaikat -sivulla ja painamalla ilmoituksen alaosassa olevaa "täytä hakemuslomake" -linkkiä. Kaikki kesätyöpaikat eivät tule yhtä aikaa hakuun, joten seurailethan sivujamme kevään aikana. Ethän jätä avointa hakemusta, jos haet kesätyöpaikkaa.

Avoimet kesätyöpaikat

Monipuolisia tehtäviä monella paikkakunnalla

Ruukilla on toimintaa Suomessa yli 20 paikkakunnalla, ja kesätyöntekijöitä otetaan kesästä riippuen suurimmille toimipaikoille.

Kesätyöntekijöiden tarve eri paikkakunnilla on suurinta kesä-elokuussa, mutta työn kesto vaihtelee aina työtehtävän ja tarpeen mukaan. Ilmoitathan hakemuksessa, milloin voisit aloittaa. Suurin osa Ruukin kesätyöpaikoista on tuotannon monipuolisia työtehtäviä.

 

”Ehdottomasti ikimuistoinen kesä”

Näin kertoi yksi Ruukin edelliskesän työntekijä. Kesän onnistumiseen oli vaikuttanut oleellisesti lämminhenkinen työyhteisö, johon kesätyöntekijä otettiin ilosylin vastaan.

Kesätyöntekijöiden ”Parasta Ruukilla TOP 3”:
1. Mukavat työkaverit / hyvä ilmapiiri
2. Monipuolinen ja mielekäs työ
3. Työn tuoma hyöty opiskeluihin & uuden oppiminen

Lisäksi 98 % kesätyöntekijöistä tulisi mielellään uudestaan Ruukille töihin.